
                                                                            Canon 42 

                                                                        Interpretation 

Adopted 2009 

(1)       Effective on and from May 14, 1999, any reference in these Canons to “Diocese” or “Diocese 

of Nova Scotia” shall, as regards any subsequent transaction, matter or thing, be read as  

“Diocese of Nova Scotia and Prince Edward Island.” 

 


